High Tea - Classic

De High Tea Classic is het voordeligste arrangement en voor de wat minder grote eters. De High Tea wordt sfeervol opgedekt met stijlvol servies, etagères, bestek en tafellinnen. Standaard wordt de High Tea in buffetvorm klaargezet. Indien u met uw gasten de High Tea liever zittend aan tafel gebruikt, dan kan dit in overleg ook zo worden opgedekt. 

Lees meer

High Tea - Royal

De High Tea Royal ziet er door de taarten en petitfourtjes erbij ook extra feestelijk uit en wordt sfeervol opgedekt met stijlvol servies, etagères, bestek en tafellinnen. Standaard wordt de High Tea in buffetvorm klaargezet. Indien u met uw gasten de High Tea liever zittend aan tafel gebruikt, dan kan dit in overleg ook zo worden opgedekt.

Lees meer

Healthy-High Tea arrangement

Deze gezonde Healthy High Tea is bereidt met minder suiker en met gebruik van biologische producten.... Indien er allergieën zijn, dan kunt u dit doorgeven en houd ik hier rekening mee. Een gezonde en gezellige middag met vriendinnen, collega's of familieleden. Het minimumaantal personen om te reserveren is 10 personen in de Drechtsteden. Daarbuiten ligt het minimumaantal hoger. Dit is afhankelijk van de afstand vanuit Zwijndrecht.

Lees meer

Babyshower High Tea

Babyshower of Kraamfeest High Tea

Wat is het toch altijd leuk wanneer ik door een groepje vriendinnen word gemaild of gebeld en die als verrassing een babyshower voor hun vriendin willen organiseren. Hoe mooi is het wanneer er nieuw leven op komst is en dat moet gevierd worden. Ik ben zelf sinds vier jaar een hele trotse oma en weet nog goed hoe mijn dochter opkeek toen zij hiermee werd verrast. De Babyshower High Tea ziet er extra feestelijk uit en wordt sfeervol opgedekt met stijlvol servies, etagères, bestek en tafellinnen.

Lees meer

Hi di Hi Arrangement

(een combinatie van High Tea en High Wine hapjes)

Het uitgebreide Hi di Hi arrangement is ontstaan omdat ik regelmatig de vraag krijg of er wat meer hartige hapjes dan zoete bij de High Tea gemaakt zouden kunnen worden. Aangezien ik graag aan de wensen van mijn klanten tegemoet wil komen, heb ik dit Hi di Hi arrangement samengesteld.

Lees meer