Catering op de Bruiloft

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Nu moet er veel worden geregeld en hier komt vaak ook het onderwerp catering aan bod. Hospitali-Tea Catering verzorgt graag de catering op jullie bruiloft. Dit in de vorm van een bruidslunch of een wedding Tea.

Met jullie dag gasten, familie en vrienden op de bruiloft genieten van een mooi aangekleed buffet? Lekkere taarten, hapjes, broodjes, salades, soep, wraps, bubbels en sapjes? Er is veel mogelijk. Ook is het mogelijk de bruiloft bijvoorbeeld te laten stylen met ballonnen of in retro of vintage look. Ik kom vooraf bij jullie thuis langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken en indien mogelijk ook de locatie te bekijken mocht deze elders zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hospitali-Tea Catering neemt even alle zorg uit handen zodat jullie optimaal kunnen genieten van de mooie dag en zowel jullie als de gasten verwend worden. Ook de moeders en schoonmoeders worden hierbij vrijgezet. De soep en broodjes van moeders zijn natuurlijk heerlijk maar ook zij willen op zo’n dag graag volop genieten van de bruiloft zonder zelf in de keuken te moeten staan. Ook de bediening kunnen wij verzorgen. Wij serveren de drankjes en ruimen na afloop ook alles op.
Een bruiloft is maatwerk. Vandaar dat ik een passende offerte maak op basis van al jullie wensen. Mochten jullie een van de High Tea arrangementen of Lunches willen die op deze website te vinden zijn dan is dat natuurlijk ook dit mogelijk.

Vraag een offerte aan, bel 06-510 77 997 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 • Extra dranken:

  (inclusief gebruik van glaswerk)
  Een glas wijn erbij is € 3,50 per glas ex 21% BTW
  Een glas verse jus d’orange is € 2.25 per glas ex 6% BTW
  Spa rood, Spa blauw of appelsap is € 1,50 per glas ex 6% BTW

 • Bediening:

  Wij kunnen ook de bediening voor u verzorgen. Afhankelijk van het aantal gasten, zijn wij dan met een x-aantal personen in de bediening aanwezig. Wij zorgen er dan voor dat de drankjes uitgeserveerd worden, er tussendoor vuil servies en glazen worden afgewassen, wij houden het buffet netjes en na afloop ruimen wij alles weer voor u op. Indien u hier geïnteresseerd in bent, kunt u dit aangeven op het contactformulier.

 • Zonder bediening:

  Bij deze keuze dient u na afloop het buffet zelf af te ruimen en dient alles servetschoon weer in de kratten te staan.

 • Andere mogelijkheden:

  Indien u speciale wensen heeft zoals bijvoorbeeld: een speciale kleur decoratie op het buffet, bloemen, verhuurartikelen, ballondecoratie dan kunnen wij ook dit voor u regelen. Zijn er kleine kinderen op het feest aanwezig, dan kan ik voor hen een kinderarrangement maken en wat hapjes aanpassen.

 • Voedselallergieën:

  Indien er voedselallergieën bekend zijn, dan hoor ik dit graag ruim van tevoren zodat ik andere soorten hapjes met u kan overleggen.
  Wij kunnen rekening houden met een glutenallergie, een notenallergie, suikervrije hapjes. Helaas kan ik bij een High Tea geen rekening houden met een melkallergie of een lactose allergie.

 • Reiskosten:

  Binnen Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht zijn de bezorg- en ophaalkosten gratis. Voor andere woonplaatsen rekenen wij reiskostenvergoeding.